Mjeda (Roosdaal)

Gouden hart voor katten gezocht!
Hallo, ik ben Mjeda. Een kattinnetje van bijna 1 jaar. Jawel, niet piepjong meer, maar toch nog erg jong. Mijn korte levensverhaal is voor het grootste deel onbekend. Ik ben deze zomer wel moeder geworden maar of dat de aanleiding was van mijn alleenstand bestaan of niet, is een groot vraagteken. Echt wild ben ik zeker niet. Ik zwierf rond met enkele andere katten in de buurt van de parking van een grootwarenhuis. Eigenlijk geen veilige plek voor een poes heb ik me laten vertellen, zeker niet aan een drukke steenweg. Half augustus ben ik er als eerste opgevangen door de mensen van poezennetwerk. Zij zijn nog verder op zoek naar mijn kitties, maar of ze hen gaan vinden is een groot vraagteken. Ondertussen proberen ze ook mijn andere mensenloze vriendjes te pakken te krijgen om ook hen een betere toekomst te kunnen geven.

Zelf heb ik sinds 16 augustus, na een bezoek aan de dierenarts, een veilig onderkomen gevonden bij mijn gastmama van poezennetwerk in Roosdaal. Ik was in het begin heel erg bang en benauwd voor mensen, maar binnen de week heb ik wel terug geleerd hoe prettig het is om op schoot te zitten en gestreeld te worden. Het zijn mijn fijnste momenten van de dag al ben ik nog wat schuchter. Dan spin ik graag. Alleen achterblijven valt me moeilijker omdat ik wat verlatingsangst heb en dan moet ik toegeven dat ik voorlopig nog heel wat huil, al is er ook hierin stilaan beterschap. De kat des huizes probeert me dan wel wat te troosten, maar zij heeft de vrijheid om in en uit te lopen en vooral een vaste woonplaats bij fijne mensen. Om jaloers op te worden!

Waar ik nu naar verlang, is mijn eigen plaatsje in het hart van een adoptiegezin. Gezien mijn verleden, heb ik de eerste weken vooral behoefte aan warm gezelschap, vertrouwen en geduld. Ik weet zeker dat ik me dan snel zal hechten aan jullie en een echte fledderkat zal worden. Indien jullie al andere katten zouden hebben, zal ik er zelf geen probleem mee hebben als ik de kans krijg om ze wat beter te leren kennen. Met kinderen en honden heb ik nog geen kennis gemaakt, maar wat niet is kan nog komen.
Heb je dus een gouden hart voor poezen, heb je momenteel tijd om je volop met mij bezig te houden en zie je het zitten om mijn vertrouwen en vriendschap te winnen, dan geef je me de kans op een allerfijnst katteleven en beloof ik je dat we het samen heel goed zullen kunnen vinden.

Om me te komen bezoeken kan je bellen naar mijn gastmama Sandra: 0477/84.44.94.

Groetjes van
Mjeda

Terug naar 'Geadopteerd'